Nieuwe Dansdocente

Beste ouders,

Graag willen wij u op de hoogte stellen dat er na de meivakantie een nieuwe dansdocente de streetdance lessen voor WIK komt verzorgen. Om diverse redenen hebben wij afscheid moeten nemen van juf Rosan. Dit houdt in dat de lessen verplaatst gaan worden van de woensdag naar de donderdag.

Indeling:

Streetdance 5-7: 16.00 – 17.00 uur
Streetdance 8-10: 17.00 – 18.00 uur
Streetdance 10+: 18.15 – 19.15 uur

Starten op donderdag 11 mei a.s.!

We hebben met Charell Peters een zeer bekwame dansdocente bij WIK gekregen, zij zal het niveau van de lessen zeker gaan verbeteren! Op donderdag 11 mei a.s. zal voor elke les een afgevaardigde van het bestuur aanwezig zijn om u voor te stellen aan Charell en heeft u vragen dan bent u op dat moment van harte welkom om die aan ons te stellen. De locatie van de streetdance lessen is ongewijzigd gebleven.

 

Week van de Avondvierdaagse maandag 8 Mei t/m donderdag 11 Mei 2017.

Omdat de afgelopen jaren is gebleken dat er tijdens de week van de avondvierdaagse er per les maar 1 of 2 jeugdleden kwamen sporten,

heeft het bestuur besloten dat we de  lessen van die week “bundelen” voor Turnen, Streetdance en Free-running.

Streetdance op Donderdag 11 Mei zijn de gewone lestijden, wel kunnen de leden van het 2e streetdance uur ervoor kiezen om een uur eerder te komen dansen.