Grote Clubactie 2017

Beste leden,

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om ons evt. eigen clubgebouw te moderniseren en de sporten die wij aanbieden te professionaliseren. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met: Eenmalige machtiging

Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.
Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.


Aan wie mag  je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je leraar/trainer vóór zaterdga 18 November    Hij/ zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Net zoals vorig jaar is er een beloningsysteem voor iedereen. Bijv. bij 10 verkochte loten ontvang je een snoepzak t.w.v. 2.50 euro, bij 15 verkochte loten kan je kiezen uit een waardebon t.w.v. 5 euro van Kruidvat/Readshop/Ijsclusief of Intertoys Dit loopt per 5 loten meer op zelf tot een waardebon t.w.v. 47.50 euro bij een verkoop van 100 loten.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Petra Hendriks (algemeen bestuurslid WIK Rheden)