Selectie-turnmeiden zijn goed bezig

De afgelopen tijd heeft de selectie van WIK hard getraind voor de wedstrijden. Tijdens de trainingen is er veel geoefend op nieuwe elementen maar ook op de netheid. Met resultaat!

Djalisha en Christvie

Ook hebben wij een nieuw meisje binnen de selectie: Djalisha. Ondanks haar jonge leeftijd komt ze goed mee op het niveau en oefent zij op veel nieuwe dingen. Christvie is ook hard aan het trainen en laat veel nieuwe dingen zien. Als deze meiden zo door blijven gaan, kunnen zij volgend jaar ook meedoen aan de wedstrijden.

Lotte, Eva en Lisa

De eerste wedstrijd voor WIK, was op zaterdag 25 nov. Lotte mocht vroeg beginnen. Zij heeft het uitstekend gedaan en is met haar team 5e geworden Na Lotte haar wedstrijd, was het de beurt aan Eva en Lisa. Zij hebben beiden een goede wedstrijd geturnd, met het team zijn ze op de derde plek geƫindigd, een supermooi resultaat!

Amara en Tess

Op 9 december was het de beurt aan Amara en Tess. Voor Tess was dit haar eerste keer op een hoger niveau. Beide hebben ze en super goede wedstrijd geturnd, zonder grote fouten. Dat werd beloond: met het team zijn ze op de eerste plek geƫindigd! Tess is individueel tweede geworden, dat betekent ook twee medailles.

Al 6 medailles

Door deze mooie resultaten heeft WIK na een wedstrijd ronde al 6 medailles mee mogen nemen. We gaan door met hard trainen en wie weet hebben we dan na de tweede wedstrijdronde nog meer medailles.